Detinguda una dona per estafar 30.000 euros a un matrimoni major que cuidava a Cullera

La detinguda s'aprofitava de la relació de confiança per a traure diners de les targetes de manera fraudulenta i inclús va arribar a pagar un dinar de Nadal

Dona detinguda a Cullera
Dona detinguda a Cullera / Guàrdia Civil

Efectius de la Guàrdia Civil de Cullera han detingut una dona de 56 anys acusada d'estafar més de 30.000 euros a un matrimoni d'avançada edat que cuidava en la localitat.

L'operació es va iniciar després de rebre una denúncia en la qual el fill dels perjudicats manifestava que les targetes dels seus pares havien sigut utilitzades de manera fraudulenta.

Durant la investigació, els agents van descobrir que els fets van començar l'estiu passat i que s'havien carregat en les targetes nombroses compres i extraccions bancàries per un import de 30.000 euros.

Els agents van determinar que l'autora dels fets era la dona encarregada de la cura dels ancians, que s'aprofitava de la relació de confiança que tenia amb les seues víctimes per a cometre aquests fets.

La dona va aconseguir accedir a la targeta i el número secret i, posteriorment, traure diners de caixers. L'autora va fer moltes retirades d'efectiu, la majoria de les quals van ser de 1.000 euros. A més, va arribar a pagar amb les targetes un menjar de Nadal.

Així mateix, la investigació ha revelat que una vegada es van bloquejar les targetes, la detinguda, valent-se de la seua confiança amb la germana de la perjudicada, va retirar d'una altra llibreta bancària 600 euros.

Finalment, els agents de la Guàrdia Civil de Cullera han detingut la dona per dos delictes d'estafa. Les diligències han sigut entregades en el jutjat de primera instància i instrucció número 1 de Sueca.

També et pot interessar

stats