Detinguda la tresorera d'una associació de festers de Puçol acusada d'apropiar-se de 63.000 euros

El compte bancari acumulava els diners de les últimes dues festes, que no van poder celebrar-se per la covid-19

Un agent de la Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu
Un agent de la Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de València ha detingut la tresorera d'una associació de Puçol (Horta Nord) per un delicte continuat d'apropiació indeguda, sota l'acusació d'haver-se apropiat de 63.382 euros dels socis. Un cas que investiga el jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Massamagrell.

La denúncia es va produir a les acaballes de juny, quan els membres de l'associació descobriren que el compte estava buit, just quan volien liquidar les despeses de l'any. Els diners desapareguts els tenien en un compte bancari en el qual l'associació havia ingressat les quotes dels socis i els ingressos de la venda de loteria de Nadal des del 2019. L'associació es va crear el 2020 ex professo per a les festes, que no s'han pogut celebrar durant dos anys per la pandèmia de la covid-19, per la qual cosa el compte acumulava una gran quantitat de diners.

Les diligències dels investigadors han permés demostrar que "mitjançant diferents ardits i tècniques i aprofitant la confiança de la directiva", la tresorera va endur-se els diners per al propi benefici, segons informa la Guàrdia Civil en un comunicat.

També et pot interessar

stats