Detinguda per simular el seu segrest i demanar 50.000 euros de rescat a sa mare

En el moment de la detenció, a Tenerife, la jove estava en un saló de joc

Imatge d'arxiu de vehicles de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu de vehicles de la Policia Nacional / Arxiu

Cinc persones d'una mateixa família han sigut detingudes a Tenerife per la Guàrdia Civil per simular un segrest i demanar 50.000 euros a una mare pel rescat de la filla, que figura entre els implicats en la suposada extorsió.

Segons ha informat la Guàrdia Civil, la dona va rebre un vídeo en el qual la filla apareixia emmordassada i amb sang, que va resultar ser fals i en el qual li suplicava plorant que pagara la quantitat que demanaven els segrestadors.

No era la primera vegada

En tres ocasions anteriors, segons les mateixes fonts, el grup familiar havia aconseguit 45.000 euros extorsionant la dona amb amenaces contra la vida de la filla.

En el vídeo, es demanava a la mare que entregara els diners en efectiu i es fixava un lloc per al pagament.

La Guàrdia Civil va activar el protocol de segrest i va centrar la investigació en l'entorn de la jove segrestada, i es va determinar que hi estava implicada la família de la seua parella sentimental.

Els agents van esbrinar que la jove estava en perfecte estat i lliure, la qual cosa va portar a detindre els cinc presumptes implicats per simulació de delicte i extorsió.

En el moment de l'arrest, la jove i la família de la seua parella estaven en un saló de jocs. El cas s'ha resolt en menys de 24 hores, ha precisat la Guàrdia Civil.

En un registre domiciliari es van localitzar objectes utilitzats per a la simulació del segrest, com una arma blanca de grans dimensions, el mocador amb el qual van emmordassar la jove i un pot de sang artificial.

També et pot interessar

stats