Detinguda la presidenta d'una comunitat de veïns d'Elx per apropiar-se d'11.000 euros

Hauria aprofitat la realització d'una obra per a efectuar diversos extractes del compte comunitari.

Detinguda la presidenta d\'una comunitat de veïns d\'Elx per apropiar-se d\'11.000 euros
Detinguda la presidenta d'una comunitat de veïns d'Elx per apropiar-se d'11.000 euros

La policia ha detingut a Elx una dona de 46 anys com a presumpta autora d'un delicte d'apropiació indeguda per desviar més d'11.000 euros dels comptes de la comunitat de veïns de la qual era presidenta.

L'any 2003, la denunciada va ser nomenada presidenta i tresorera de la comunitat de veïns, però va ser entre els anys 2015 a 2018 quan es van produir els fets que n'han propiciat la detenció, segons fonts policials.

A finals de l'any 2018, després de canviar la presidència de la comunitat, la persona que va agafar el càrrec es va adonar de la falta de liquiditat en els comptes i es va posar en contacte amb la seua antecessora perquè li remetera els llibres de comptes, i aquesta s'hi va negar en tot moment.

Quan, finalment, el nou president va tindre a les seues mans els llibres comptables, va poder comprovar com hi havia un desfasament de més d'11.000 euros entre els ingressos i les despeses.

Després de posar aquests fets en coneixement de la Policia Nacional, els agents de la comissaria d'Elx van comprovar els fets i van procedir a la detenció de la denunciada.

Els policies, després de diverses perquisicions, van determinar que, entre els anys 2015 i 2018, la denunciada va aprofitar la realització d'una obra en la comunitat per a, presumptament, efectuar diversos extractes del compte comunitari amb destinació a comptes propis.

La detinguda va ser posada en llibertat després de declarar a la comissaria i va quedar a l'espera de ser citada pel jutjat.

També et pot interessar

stats