Detinguda a Gandia per arrapar i colpejar els policies que la van identificar per no dur mascareta

La dona, amb antecedents policials, estava amb una altra parlant al carrer i cap de les dues portava mascareta.

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Nacional / Europa Press

La Policia Nacional ha detingut a Gandia (Safor) una dona de 52 anys per haver agredit, presumptament, els agents que la van identificar en veure que no portava la mascareta pel carrer. Se li atribueix un suposat delicte d’atemptat als agents de l’autoritat i ja ha passat a disposició judicial, segons han confirmat fonts policials. Tres policies van requerir atenció mèdica per aquests fets.

La detinguda, amb antecedents policials, estava amb una altra dona, que tampoc portava mascareta, a la plaça del Prat de la capital de la Safor cap a les huit i mitja de la vesprada. Els agents, en veure-les, les van identificar i els van advertir que anava a tramitar-se una sanció perquè les dues estaven incomplint l’obligació de dur mascareta.

Va ser aleshores quan una de les identificades, presumptament, va començar a alçar la veu i a mostrar una actitud “desafiadora” cap als policies, fins i tot va arribar a espentar-ne un. D’acord amb el relat de la policia, la dona va mantindre la seua actitud agafant l’agent dels avantbraços i clavant-li les ungles.

Atesa la situació, els agents la van detindre, la qual cosa no la va calmar, segons el relat policial. En saber que estava detinguda, suposadament va començar a cridar, a regirar-se i, durant el seu trasllat a les dependències policials, va estar pegant patades i va escopir en l'interior del vehicle policial. A conseqüència d’aquesta detenció, tres policies va resultar lesionats i van haver de rebre atenció sanitària pels colps i les arrapades.

Els agents van expedir sengles actes de proposta de sanció a les dues dones per no dur la mascareta.

També et pot interessar

stats