Detinguda la directora d'una guarderia a Tenerife, acusada de maltractar els xiquets

Segons les denúncies, la detinguda, presumptament, sacsava els xiquets, els colpejava i els castigava tancant-los en una cambra si "es portaven malament".

Detinguda la directora d\'una guarderia a Tenerife, acusada de maltractar els xiquets
Detinguda la directora d'una guarderia a Tenerife, acusada de maltractar els xiquets

La Policia Nacional ha detingut la directora d'una guarderia de La Laguna, a Tenerife, acusada de maltractar els xiquets i les xiquetes del centre, menors tres anys. La dona, de 28 anys, presumptament, castigava els xiquets tancant-los en una cambra si "es portaven malament". D'altra banda, els tapava el nas perquè obriren la boca i introduir-los el menjar, els deixava sense desdejunar i fins i tot els colpejava amb la mà als braços i la cara, els sacsava i intimidava amb crits.

Segons han denunciat diversos pares i mares (fins ara nou, encara que se n'esperen més, segons fonts policials), als xiquets i xiquetes se'ls notava un canvi de comportament, no volien anar a la guarderia, i els hematomes que mostraven eren justificats per la guarderia amb qualsevol contratemps menor. La Policia Nacional també ha posat en coneixement d'Inspecció de Treball possibles irregularitats administratives.

La detinguda i l'atestat instruït han passat a disposició de l'autoritat judicial competent.

També et pot interessar

stats