Detingut un home per matar la dona de 54 anys, un possible crim masclista a Ciudad Real

No consten antecedents de denúncies prèvies per violència de gènere en la parella, que tenia un fill de huit anys que no estava present en el moment dels fets

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 54 anys per l'assassinat de la dona, de la mateixa edat, en el municipi d'Aldea del Rey, a Ciudad Real, en presumpte cas de violència masclista. La parella té un fill menor de 8 anys, que en el moment del succés no era present, segons ha informat el cos armat que ha destacat que no contesten antecedents de denúncies prèvies per violència de gènere.

El servici d'emergències 112 de Castella-la Manxa ha rebut l'avís a les 09.55 hores. Al lloc del succés s'han desplaçat agents de la Policia Local, Guàrdia Civil i un metge d'urgències. 

El 016 atén les víctimes de violència masclista les 24 hores del dia i en 53 idiomes diferents, que també poden emprar el correu 016-online@igualdad.gob.es; o comunicar una situació de risc per WhatsApp a través del número 600000016. Els menors poden dirigir-se al telèfon de la Fundació ANAR: 900 20 20 10.

En una situació d'emergència, es pot telefonar al 112 o als telèfons de la Policia Nacional (091) i de la Guàrdia Civil (062). En cas de no poder cridar es pot recórrer a l'aplicació Alertcops, des de la qual s'envia un senyal d'alerta a la policia amb geolocalització. 

També et pot interessar

stats