Detenen a València un home per envestir la parella amb el cotxe i fugir begut amb el fill dels dos

Serà processat com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l’àmbit familiar i contra la seguretat viària.

Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional realitzant tasques de vigilància
Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional realitzant tasques de vigilància

La Policia Nacional ha detingut a un home de 38 anys a València per presumptament envestir la seua parella amb el cotxe mentre fugia amb el fill dels dos sota els efectes de l’alcohol, després d’una forta discussió.

El van arrestar com a presumpte autor dels delictes de maltractaments en l’àmbit familiar i contra la seguretat viària. El detingut, sense antecedents, ha passat a disposició judicial.

Després de rebre dos avisos, l’un advertint que una parella forcejava en l’avinguda de la Malva-rosa de València i un altre que alertava que un home havia llevat un menor a una dona i acabava d’atropellar-la amb un cotxe, una patrulla de la Policia Nacional es va topar amb el conductor, que anava envaint dos carrils.

Quan els agents van interceptar l’home, van trobar el xiquet en la part posterior del vehicle sense subjecció, malgrat tenir al costat una cadireta. A més, el sospitós presentava símptomes d’embriaguesa. El detingut va donar positiu en la prova d’alcoholèmia.

Després de les indagacions, els investigadors van esbrinar que la parella havia mantingut una forta discussió i que l’home va arrabassar al menor dels braços a la dona per a fugir. Quan la dona es va posar davant del cotxe per a evitar que se n’anara amb el seu fill, el detingut la va atropellar.

La víctima va ser localitzada en un carrer pròxim i va confirmar que l’havia atropellada i que li havia arrancat una ungla en colpejar-la amb el vehicle. Encara que sagnava per un dit de la mà esquerra, la dona es va negar en diverses ocasions a rebre assistència sanitària.

També et pot interessar

stats