Detenen a València un home de 34 anys per agredir la seua parella

Una testimoni assegura que el sospitós va propinar a la dona dos colps a la cara.

Detenen a València un home de 34 anys per agredir la seua parella
Detenen a València un home de 34 anys per agredir la seua parella

Agents de la Policia Local de València han detingut un home de 34 anys per presumptament haver agredit la seua parella, una dona de 30 anys, en el transcurs d'una discussió.

Els fets van ocórrer en la nit de l'11 de juliol, a les 23.20 h, quan els agents van ser alertats per la central del 092 perquè es dirigiren al lloc on s'estava produint l'agressió d'un home a una dona.

Una vegada al lloc dels fets, els policies es van entrevistar amb la dona, la qual va manifestar que havia discutit amb la seua parella per problemes familiars i que ell va arribar a agafar-li violentament el telèfon mòbil per a evitar que fera una telefonada.

Per part seua, el sospitós va declarar als agents que s'havia posat bastant nerviós, que havia corregut davant de la seua parella però que en cap moment li va pegar.

Finalment, quan els policies van entrevistar una testimoni, va declarar que havia vist com l'home xisclava a l'aire i per telèfon, pel que sembla, buscant la dona. Quan la va veure, segons el seu relat, va eixir corrent darrere d’ella, la va agafar del braç, va intentar llevar-li el mòbil i li va propinar dos colps a la cara.

Per aquests fets, els agents de la Policia Local van procedir a arrestar el sospitós, i el van traslladat a la comissaria.

També et pot interessar

stats