Detenen a València un conductor que va xocar contra uns quants cotxes i va intentar escapar

La policia va bloquejar amb una tanca el pas al vehicle en què anava l’home, aparentment en estat d’ebrietat.

VÍDEO | Detenen a València un conductor que va xocar contra uns quants cotxes i va intentar escapar

Un dispositiu de la Policia Nacional va detindre un conductor a València el passat dissabte després que xocara amb altres vehicles estacionats en el carrer Jacomart i intentara fugir. Els fets ocorregueren de matinada en el barri de Torrefiel, segons han confirmat des del cos policial, quan el cotxe que conduïa l’home, aparentment ebri, va impactar amb els que estaven aparcats en la via.

Posteriorment, els propietaris dels vehicles afectats recriminen l’acció a conductor, que tracta d’escapar. La policia va arribar a temps i els agents, que constataren que circulava fent esses, li van bloquejar l’eixida i li van impedir que fugira. Finalment el detingueren per un delicte contra la seguretat viària i altre d'atemptat contra l'autoritat, ja que també es va enfrontar amb els agents i es va negar a fer-se la prova d'alcoholèmia.

El vídeo amb l’incident va ser gravat per un testimoni i ha arribat a la redacció d’Informatius d’À Punt a través del correu electrònic tincunanoticia@apunt.es i el número de Whatsapp 699 461 999. És una nova eina de comunicació que des del mitjà públic s’ha posat en marxa per a fomentar la interacció amb els valencians i les valencianes.

També et pot interessar

stats