Detenen a València tres fugitius internacionals buscats per les autoritats italianes

Un d'ells liderava una de les organitzacions criminals més importants d'Itàlia

Vehícle de la Policia Nacional
Vehicle de la Policia Nacional / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a València tres fugitius internacionals reclamats per les autoritats d'Itàlia. Un d'ells, buscat per tràfic de drogues, liderava una de les organitzacions criminals més importants d'Itàlia, mentre que els seus dos lloctinents estaven reclamats per temptativa d'homicidi. Tots dos havien sigut encausats a Albània per temptativa d'homicidi després d'haver disparat a l'ocupant d'un vehicle que no va patir cap dany perquè estava en un cotxe blindat.

Les investigacions es van iniciar el dia 26 de juliol de 2021 quan es va tindre coneixement de la presència a Espanya de tres perillosos fugitius buscats per les autoritats d'italianes i vinculats amb el tràfic de drogues a gran escala per tot el territori europeu. A més, les investigacions realitzades pels agents van permetre relacionar els detinguts amb organitzacions sud-americanes subministradores d'estupefaents.

Molt violents i familiaritzats amb l’ús d'armes de foc

Els investigadors van tindre gran dificultat per a fer les seues funcions a causa de les mesures de seguretat extremes que adoptaven, dificultant la labor en tot moment. Els arrestats eren molt violents i sabien com utilitzar armes de foc.

Així, els tres fugitius han sigut arrestats per membres dels GOES (grups operatius especials de seguretat). Al capitost de l'organització el van localitzar a València, on s'ocultava usant una identitat falsa, mentre que els altres dos van ser localitzats i detinguts a Riba-roja de Túria.

També et pot interessar

stats