Detenen una veïna d'Aiora de 61 anys per circular 47 quilòmetres en sentit contrari per l'A-31

En el trajecte per l'autovia d'Albacete, la dona ha provocat diversos accidents que han deixat tres ferits lleus

Autovia al terme d'Albacete
L'autovia A-31 al seu pas per Albacete / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut una veïna d'Aiora, de 61 anys, acusada d'haver conduït 47 quilòmetres en sentit contrari per l'autovia A-31 al seu pas per Albacete. En el seu trajecte, la dona ha provocat diversos accidents que han deixat tres ferits lleus.

La conductora kamikaze s'ha incorporat de manera equivocada a Almansa i no ha parat, tot i que diferents patrulles de la Guàrdia Civil han mirar de donar-li l'alto. Finalment, els agents l'han aturada i l'han detinguda. La dona ha donat negatiu en les proves d'alcohol i drogues i se li ha obert una investigació per un delicte contra la seguretat viària.

Nombrosos conductors han alertat per telèfon la Guàrdia Civil sobre l'actitud de la conductora d'un turisme que circulava en sentit contrari per l'autovia A-31 en direcció a Madrid. En el seu recorregut ha fet cas omís als senyals de parada de diverses patrulles del cos que s'han anat intercalant en les eixides de l'autovia per a detindre la imprudent conductora.

La patrulla de Chinchilla de Montearagón ha retingut del trànsit i ha aconseguit disminuir la velocitat dels usuaris de la via amb seguretat al mateix temps que es buidava el carril per on circulava el vehicle infractor. Finalment, la Guàrdia Civil ha aconseguit aturar el turisme i arrestar la conductora

Accidents i tres ferits lleu

La conducció de la detinguda ha provocat diversos accidents, ja que els conductors han hagut de realitzar maniobres brusques per a evitar la col·lisió. Afortunadament, aquests accidents s'han saldat amb danys materials i ferits de caràcter lleu, després de col·lidir els vehicles amb les barreres de protecció de la via i amb altres vehicles mentre miraven d'evitar col·lisions frontals.

També et pot interessar

stats