Detenen una jove per intentar matar-ne una altra clavant-li unes tisores al coll

L'agressora presumptament va atacar la víctima en el transcurs d'una baralla i la va apunyalar amb l'arma fins a cinc vegades

Una patrulla de la Policia Nacional a València
Una patrulla de la Policia Nacional a València / Europa Press

La Policia Nacional ha detingut a València una jove de vint anys per atacar-ne una altra amb unes tisores que li va clavar diverses vegades al coll i al costat durant una baralla. Segons ha informat el cos policial en un comunicat, els fets passaren vora les 9:30 hores del dissabte en un carrer del districte Marítim. 

Els agents foren requerits per un incident que s'havia saldat amb una dona que presentava sang en el coll. En arribar al lloc, veieren la víctima amb símptomes de feblesa, "el rostre pàl·lid i sagnant per un lateral del coll". Després d'atendre-la amb primers auxilis per a tallar l'hemorràgia, van sol·licitar suport sanitari.

Els policies esbrinaren que la xica estava amb una altra jove i que, en un moment donat, van discutir. A la meitat de la renyina, l'amiga va traure "per sorpresa" unes tisores de la bossa i la va apunyalar al coll i al costat fins a cinc ocasions. Després, la presumpta agressora va fugir. En terra, juntament amb la jove ferida, els agents localitzaren l'arma presumptament emprada en l'atac. 

Després de diverses perquisicions, les autoritats trobaren la sospitosa. La detingueren a sa casa, com a presumpta autora d'un delicte de temptativa d'homicidi, i ha passat ja a disposició judicial. A la víctima la traslladaren a un centre hospitalari i el seu estat no és greu, ja que les ferides eren poc profundes, tot i que ha necessitat diverses grapes per a sanar-les. 

També et pot interessar

stats