Detenen una dona per fer-se passar per la presidenta d’ONU Dones a Espanya

Segons la Policia Nacional, l’arrestada havia impartit conferències i entrevistes en mitjans de comunicació, a més de demanar diners per a falsos projectes.

VÍDEO | Detenen una dona per fer-se passar per la presidenta d’ONU Dones a Espanya

Una dona ha sigut detinguda a Dénia per, presumptament, fer-se passar per la presidenta de l’entitat de les Nacions Unides per a la igualtat de gènere i l’empoderament de la dona a Espanya, ONU Dones, i captar fons per a falsos projectes.

Segons la Policia Nacional, l’arrestada havia arribat a impartir conferències i entrevistes en mitjans de comunicació i s'havia fet passar també per la presidenta del comité nacional espanyol d’ONU Dones en internet. També l’acusen d’oferir cursos de pèrit judicial en línia i de demanar diners per a dur a terme suposats projectes relacionats amb la institució, pels quals se li atribueixen els suposats delictes d’usurpació de funcions i estafa.

La investigació es va iniciar a mitjan 2018, després de la denúncia de l’organització internacional, que ja havia contactat amb la presumpta estafadora per a tractar d’acabar amb aquestes actuacions il·lícites. La Policia va detindre aquesta dona a Dénia i, en el registre del seu domicili, va localitzar nombrosos documents en paper i format digital relacionats amb la presumpta estafa.

També et pot interessar

stats