Detenen una dona després de tallar la corda d'un operari a la planta 13 d'un edifici

Les primeres investigacions apunten que la dona podria patir algun tipus de trastorn psíquic.

Detenen una dona després de tallar la corda d'un operari a la planta 13 d'un edifici
Detenen una dona després de tallar la corda d'un operari a la planta 13 d'un edifici

Una dona, que pel que sembla patia algun tipus de trastorn psíquic, ha quedat detinguda a Benidorm acusada d'haver tallat una de les dues cordes de subjecció d'un operari que feia tasques de rehabilitació a la façana d'un edifici i que estava a la planta 13.

La detinguda ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial per un presumpte delicte de temptativa d'homicidi, segons la Policia Nacional.

Els fets han passat quan dos treballadors feien tasques de rehabilitació a la façana de l'immoble. Tots dos s'han adonat que s'havia trencat una de les dues cordes que el subjectava a un d'ells. En mirar cap amunt han vist que, en una de les finestres, unes mans manipulaven la corda principal, mentre que l'altra, de seguretat, l'havien tallada.

Davant del temor que tallaren la corda restant, l'operari s'ha aferrat a la cornisa de l'edifici per a no caure, al mateix temps que tots dos treballadors han començat a cridar. Pel rebombori que han fet, la persona que manipulava les cordes s'ha ocultat dins de l'habitatge sense que es produïra cap mal més.

Una vegada avisada la Policia, han fet les primeres indagacions i, després de revisar la corda, s'ha comprovat que havien fet un tall net amb algun objecte tallant. Els agents han acudit a l'habitatge, on hi havia un matrimoni.

Els investigadors han esbrinat que, en el moment del succés, al pis només estava la dona, que hauria tallat la corda pel desacord amb els treballs de rehabilitació que havia aprovat la comunitat de veïns.

També et pot interessar