Detenen una dona després d'apunyalar un home a Sagunt

Segons els testimonis, la dona de 32 anys discutia al carrer amb la víctima, de 58, i li ha clavat una navalla a l'estómac.

Imatge d'arxiu de dos agents de la Policia Nacional (Europa Press)
Imatge d'arxiu de dos agents de la Policia Nacional (Europa Press)

Agents de la Policia Nacional han detingut una dona després d'haver apunyalat presumptament un home a l'estómac a Sagunt. Fins al lloc dels fets s'ha mobilitzat una unitat del Samu, que ha assistit la víctima, de 58 anys, per ferida d'arma blanca, i després l'ha traslladada a l'Hospital de Sagunt. A la detinguda, de 32 anys, se la considera pressumpta autora d'un delicte de lesions.

Els agents van rebre un avís cap a les 18.00 hores d'aquest dijous perquè es dirigiren a l'avinguda del País Valencià de Sagunt, on una dona acabava d'apunyalar un home i estava estés a terra. Els policies es van dirigir al lloc on ja es trobava un dispositiu atenent la víctima i van localitzar la sospitosa en un bar. En l'escorcoll a què la van sotmetre, els agents li van trobar una navalla.

Els policies han esbrinat que moments abans l'home havia iniciat una conversa amb la dona, que va derivar en una discussió, en què ella va traure una navalla amb què, segons alguns testimonis, va apunyalar l'home, que va quedar sagnant a terra.

També et pot interessar

stats