Detenen una dona per abandonar una criatura en un portal d’Oriola

La dona, que va ocultar l'embaràs i és mare de quatre xiquetes més, va donar a llum a casa.

Detenen una dona per abandonar una criatura en un portal d’Oriola
Detenen una dona per abandonar una criatura en un portal d’Oriola

La policia ha detingut una dona per abandonar, presumptament, una criatura acabada de nàixer en un portal d'Oriola el passat 17 de gener. Les imatges de les càmeres de seguretat de la zona han permés identificar aquesta dona, mare de quatre xiquetes més, que va deixar la criatura dins d'una bossa de plàstic que va trobar un veí posteriorment.  La detinguda ja ha passat a disposició judicial acusada d'un delicte d'abandó d'un menor.

Sembla que la detinguda, de 35 anys, va ocultar l'embaràs i va donar a llum a soles en el bany de casa. La situació econòmica i el desconeixement dels tràmits per a deixar la menuda en adopció la van portar a embolicar la xiqueta en diverses capes de roba i a deixar-la en un portal perquè algú l’acollira. 

Després de trobar-la, i basant-se en les imatges captades per les càmeres de seguretat, el Grup de la Unitat Família Dona (UFAM) de la Policia Nacional d'Oriola va iniciar la investigació per a localitzar la responsable de l’abandó. Els agents han recorregut la zona "quasi domicili per domicili" fins que han aconseguit localitzar la presumpta autora.

També et pot interessar

stats