Detenen un home de trenta anys per matar a punyalades l'oncle prop de la Finca Roja de València

El grup d'homicidis de la Policia Nacional es troba al càrrec de la investigació per a esclarir les circumstàncies dels fets

Assassinat prop de la Finca Roja de València
Assassinat prop de la Finca Roja de València / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
21 de maig 2024 - 18:51 Actualitzat: 22 de maig 2024 - 13:18

La policia ha detingut un home per la seua presumpta implicació en l’assassinat d'un altre a punyalades al centre de València, segons han confirmat fonts policials. D'acord amb les primeres investigacions, els fets han ocorregut a conseqüència d'una discussió familiar, segons ha confirmat la prefectura superior de Policia Nacional.

El presumpte agressor, nebot de la víctima, ha ferit mortalment amb una arma blanca el seu oncle en plena via pública, al voltant de les 17:15 hores, en la confluència entre els carrers Marvà i Albacete, prop de la coneguda com la Finca Roja.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat unitats de Policia Local i Nacional. Els agents han detingut un home, d'uns 30 anys, per la seua implicació en l'apunyalament que ha posat fi a la vida de l'altra persona, de 64 anys.

El grup d'homicidis de la prefectura superior de Policia Nacional es troba al càrrec de la investigació per a esclarir les circumstàncies dels fets. Mentrestant, el presumpte autor es troba sota custòdia policial.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha rebut l'avís del succés i ha enviat al lloc a una ambulància SAMU. El personal sanitari desplaçat només ha pogut confirmar la defunció de l’home, segons fonts sanitàries.

També et pot interessar

stats