Detenen un xic de quinze anys per la mort violenta d'una dona a Madrid

El cos de la víctima, de 41 anys, va aparéixer en la banyera de casa amb símptomes d'asfíxia

Imatge d'arxiu d'una furgoneta del Summa 112
Imatge d'arxiu d'una furgoneta del Summa 112 / Europa Press

La Guàrdia Civil ha detingut a Madrid, al municipi de Las Rozas, un jove de quinze anys com a presumpte responsable de la mort d'una dona de 41, parella de l'avi del menor. Fonts de l'institut armat han informat que el cadàver de la víctima presentava signes aparents d'asfíxia en la banyera de la casa en què vivien.

Al domicili convivien la dona morta, la parella i els dos nets d'ell, ambdós menors, de quinze i tretze anys. Va ser el més menut qui va avisar els serveis d'emergències quan es va trobar el cadàver en la banyera quan va arribar a casa, ubicada a l'avinguda de la Constitució. L'equip sanitari del Summa es va desplaçar a l'immoble però ja no van poder fer per salvar vida a la dona, només van confirmar la defunció.

Segons han indicat fonts d'Emergències 112 a Efe, el cos presentava un estat que fa pensar que la suposada mort violenta es va produir hores abans de la troballa. Serà l'autòpsia, prevista per a aquest dijous, la que confirmara quan i de quina forma es va produir el decés, mentre que la investigació policial tractarà d'aclarir la participació del menor detingut.

També et pot interessar

stats