Detenen un veí d'Elx per trencar en 23 ocasions l'orde d'allunyament

La Policia Nacional l'ha arrestat a les proximitats de la casa de la dona objecte de la mesura de protecció després que trencara el dispositiu de geolocalització

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC

Un home de 37 anys ha sigut detingut a Elx (Baix Vinalopó) i enviat a presó després d'infringir fins a 23 ocasions una orde d'allunyament imposada per un jutjat, que li prohibia aproximar-se al domicili d'una dona per maltractaments previs.

Els agents de la Policia Nacional encarregats de la investigació van establir un dispositiu de vigilància i seguiment sobre l'home, després de diversos incompliments de l'orde de protecció. Des de març, arran de l'última detenció, se li va imposar un dispositiu de localització permanent amb polsera, dotat amb un sistema GPS de control i seguiment per a alertar els agents de qualsevol aproximació a la zona d'exclusió de la víctima.

Passats uns mesos, la persona va començar a infringir novament les mesures dictades en l'orde de protecció, per la qual cosa els agents van desplegar un dispositiu entorn del domicili de la víctima per a impedir-li acostar-se a ella. La Policia Nacional va localitzar el dispositiu de geolocalització fracturat en la via pública i l'home dins el perímetre de la casa protegida. Van procedir a detindre'l.

L'arrestat, al qual se li imputen un total de 23 delictes de trencament de condemna, va ser posat a disposició judicial. Van decretar l'ingrés immediat en presó.

També et pot interessar

stats