Detenen un rector acusat d’agressions sexuals a almenys quatre dones, a les quals sedava

La parella sentimental va denunciar a la policia la troballa d’un disc dur amb material on eixien les xiques inconscients mentre un home els feia pràctiques sexuals

Vista aèria de Vélez-Málaga, la localitat on ha sigut detingut el sacerdot acusat de diverses agressions sexuals a dones
Vista aèria de Vélez-Málaga, la localitat on ha sigut detingut el sacerdot acusat de diverses agressions sexuals a dones / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut a Vélez-Málaga un rector de 34 anys acusat d'agredir sexualment a almenys quatre dones a les quals sedava i gravava posteriorment. Una dona, que assegurava ser la parella sentimental, va denunciar els fets davant els agents, en trobar-se un disc dur on hi havia fotos i vídeos de contingut sexual de dones. L’arrestat, que va estar destinat a ciutats com ara Melilla o diversos pobles andalusos, ja està a la presó, acusat de quatre agressions sexuals i cinc delictes contra la intimitat. Els investigadors no descarten que aquesta xifra puga pujar amb noves víctimes.

La investigació es va iniciar a l’agost quan una dona, que va assegurar ser parella sentimental del detingut, va denunciar en la Unitat de Família i Atenció a la Dona de la Policia (UFAM) que havia localitzat en el domicili que compartien un disc dur amb fotografies i vídeos de caràcter sexual, segons han detallat des de la Policia Nacional.

En aquestes imatges apareixien diverses dones seminues, adormides o sota els efectes d'algun sedant i a les quals un home els realitzava tota classe de pràctiques sexuals.

Desconeixien les gravacions

En analitzar el material d'aquest disc dur, els investigadors de la UFAM van aconseguir identificar cinc víctimes que van manifestar desconéixer l'existència dels enregistraments i que no eren conscients d'haver sigut víctimes de cap delicte sexual.

Els agents van esbrinar que les agressions sexuals s'havien dut a terme de forma continuada en diferents anys i localitats, en ocasió de viatges de grups d'amics, entre els quals es trobava l'arrestat. Aquest hauria subministrat a les víctimes algun tipus de substància que anul·lava el seu estat de consciència per a perpetrar les agressions sexuals.

La Policia no descarta que hi haja més víctimes a Melilla, Màlaga o Còrdova, llocs on l'arrestat ha residit, per la qual cosa continuen analitzant el material que es van confiscar en el seu domicili de Vélez-Málaga després de la detenció.

També et pot interessar

stats