Detenen un professor d’un col·legi de Puçol per abusos sexuals a sis alumnes de 12 anys

El docent, que hauria tingut converses amb les menors a través d’Instagram, està en llibertat amb càrrecs i té una orde d’allunyament de les víctimes

El centre educatiu privat de Puçol a on s'han denunciat els abusos sexuals a menors
El centre educatiu privat de Puçol on han denunciat els abusos sexuals a menors / Col·legi Alfinach (Facebook)

Sis alumnes de dotze anys del Col·legi Alfinach, un centre educatiu ubicat a Puçol (Horta Nord), han denunciat un professor per presumptament abusar sexualment i fer fotografies d’elles amb connotacions sexuals. La Guàrdia Civil ha detingut l'home, que ha quedat en llibertat provisional amb càrrecs decretada pel jutjat de guàrdia de Massamagrell, segons ha informat el diari Levante-EMV

El presumpte pederasta té una orde d’allunyament de les menors denunciants i del centre on impartia classes de quart de primària a primer de l'ESO. El docent va ser expulsat del centre quan van eixir a la llum les primeres denúncies de les alumnes.

Segons el relat de les víctimes, els abusos es van produir durant mesos, fins que les menors van començar a parlar entre elles i després amb les famílies. La primera denúncia contra el docent especialista en Música, que també impartia altres matèries, la van interposar els pares de quatre alumnes. 

El professor va fer servir, d’acord amb la primera denúncia, la condició de docent per a aconseguir els comptes en xarxes socials de les xiquetes per tal de mantindre converses amb elles no relacionades amb l’àmbit acadèmic. La Guàrdia Civil ha sol·licitat permís al jutjat per a demanar accés a les converses, la majoria en Instagram, així com al telèfon i a l’activitat en Internet del presumpte autor dels abusos sexuals. 

També et pot interessar

stats