Detenen un piròman per incendiar una moto i diversos vehicles d’un aparcament de Calp

Va botar foc a la motocicleta per una venjança amb el propietari i les flames es van estendre a la resta de turismes.

Estat en què va quedar la motocicleta que el suposat piròman va cremar a Calp
Estat en què va quedar la motocicleta que el suposat piròman va cremar a Calp / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut un presumpte piròman, de 49 anys, per cremar una motocicleta aparcada a Calp “per a venjar-se del propietari de la motocicleta”, segons han informat des de la Benemèrita. Al detingut se li imputa un delicte d'incendi i dos delictes greus de danys.

El detingut, que ja ha passat a disposició judicial, ha quedat en llibertat provisional, subjecte a mesures cautelars, mentre espera el juí. Els fets van ocórrer el passat 7 de gener, en un aparcament situat a l’avinguda de la Diputació d’aquest municipi de la Marina Alta.

Segons el relat de la Guàrdia Civil, el presumpte piròman es va desplaçar, minuts abans de cometre l'incendi, fins a una gasolinera d'autoservei, on va omplir una garrafa amb gasolina i es va dirigir, seguidament, fins a l’aparcament on estava la motocicleta que suposadament va cremar.

Una vegada allí, va saltar la tanca, va ruixar amb gasolina la motocicleta i la va incendiar, per a després fugir ràpidament del lloc.

A més, a conseqüència de la propagació de les flames, es van cremar altres vehicles i també la coberta de l’aparcament. A més, la Guàrdia Civil ha destacat que en les proximitats de l’aparcament hi ha diversos comerços i dues gasolineres amb més de 400.000 litres de combustible.

També et pot interessar

stats