Detenen un pedòfil de 57 anys Castelló

La policia ha identificat 19 menors d'entre 8 i 16 anys que havien publicat material sexual en diferents plataformes d'Internet.

Detenen un pedòfil de 57 anys Castelló
Detenen un pedòfil de 57 anys Castelló

La Policia Nacional ha detingut un pedòfil de 57 anys a Castelló en una operació en què s'ha identificat 19 menors d'entre 8 i 16 anys de tot Espanya que havien publicat material sexual en diferents plataformes d'Internet. En un primer moment es va pensar que el detingut era un menor que havia compartit un vídeo d'alt contingut sexual gravat per ell mateix.

En aquests vídeos, creats pels mateixos menors, s'imiten en alguns casos continguts sexuals prèviament buscats en internet i en uns altres es graven imatges després de ser enganyats per pederastes.

La policia ha explicat que per a descobrir als pedòfils en els delictes contra la llibertat sexual dels menors d'edat és fonamental la col·laboració ciutadana. A més, recorden que el seu grup de xarxes socials difon en els seus diferents canals una sèrie de consells i pautes sobre un ús segur d'Internet. Entre aquests es troben consells sobre la necessitat de protegir la intimitat, no compartir vídeos compromesos, no fiar-se de desconeguts i protegir la identitat.

També et pot interessar

stats