Detenen un pederasta a Sant Vicent que oferia diners a menors a canvi de tocaments

La Guàrdia Civil va rebre diverses denúncies a pobles de la comarca de l'Alacantí

Moment de la detenció del pederasta
Moment de la detenció del pederasta / Europa Press

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 35 anys a Sant Vicent del Raspeig per presumptament oferir diners a algunes menors d'edat en diversos municipis de la comarca de l'Alacantí, a canvi que l'acompanyaren a casa o es deixaren fer tocaments.

Les dades proporcionades per les víctimes han permés, en poc temps, localitzar al presumpte autor dels fets, que antecedents per fets similars, al qual li imputen diversos delictes de corrupció de menors.

Els agents no descarten localitzar més víctimes que encara no hagen formalitzat les denúncies corresponents, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

Els fets van ocórrer a l'abril, quan es va rebre la primera denúncia de dues xiques joves que caminaven per un cèntric carrer, quan es va acostar fins a elles un home que, exhibint diversos bitllets de 50 euros, els proposava que l'acompanyaren a casal.

Les xiques li van mostrar el seu rebuig i van apressar el pas cap a un lloc més concorregut i van aconseguir així dissuadir l'home, que tot seguit va desaparéixer. En aquell moment, els agents de la Guàrdia Civil van començar la recerca per a localitzar-ne l'autor quan, al cap de pocs dies, van rebre una altra denúncia.

En aquesta ocasió va ser en una altra localitat de la comarca i l'ara detingut també havia oferit a la víctima bitllets de 50 euros, a canvi que es deixara tocar. Va ser llavors que la Guàrdia Civil el va localitzar i detindre.

També et pot interessar

stats