Detenen un pare a Elx per vendre droga quan passejava amb les filles menors

L’home feia servir les xiquetes per a no alçar sospites quan distribuïa cocaïna, haixix o 'speed' al carrer

Imatge de la droga intervinguda a l'habitatge de l'arrestat
Imatge de la droga intervinguda a l'habitatge de l'arrestat / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut a Elx (Baix Vinalopó) un home per dedicar-se, presumptament, al tràfic de substàncies estupefaents (cocaïna, haixix i speed) en la via pública durant els passejos amb les filles menors.

Agents de la Policia Judicial de la Comissaria d'Elx van realitzar diverses vigilàncies sobre un home sospitós d'aquests delictes i van descobrir la maniobra que utilitzava, anar en companyia de les xiquetes, per a no alçar sospites de l’activitat delictiva. 

Així doncs, es va organitzar un dispositiu que ha permés la detenció de l'investigat com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. Posteriorment, després d'aconseguir l'autorització judicial, s’ha dut a terme la corresponent entrada i escorcoll de l'habitatge de l'arrestat, on s’han localitzat 75 grams de cocaïna repartits en dosis preparades per a la venda, així com diverses quantitats d'haixix i speed, diverses bàscules de precisió i 410 euros en bitllets fraccionats suposadament procedent de la venda de substàncies estupefaents.

També et pot interessar

stats