Detenen un pare a Elx per tancar les seues dues filles durant tres dies en una oficina

Les xiquetes, que són menors d’edat, estaven en un habitacle sense llum elèctrica, banys ni llits, i amb els mòbils sense bateria.

Dos agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu
Dos agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu / CNP

Agents de la Policia Nacional han detingut a Elx, al Baix Vinalopó, el pare de dos menors, de 12 i 15 anys, a les quals, presumptament, va deixar tancades i incomunicades durant tres dies en una oficina.

La vesprada d’aquest diumenge, la mare de les xiquetes va alertar que les filles s’hi trobaven tancades i incomunicades, i que una amiga les havia vistes demanant auxili a través d’una finestra.

Després d’intentar localitzar el pare diverses vegades sense èxit, els agents van accedir a l’edifici d’oficines on estaven les menors, van forçar la porta i les van alliberar. 

Segons l’atestat policial, el lloc no reunia les condicions d’habitabilitat. Els llums estaven fosos i no disposava de bany, llits, habitacions, cuina o les condicions higièniques mínimes.

Les xiquetes van declarar que el pare les havia tancades la nit de dijous anterior i que des d’aleshores s’hi acostava al migdia per a portar-los un entrepà, i a les nits per a dormir allí. A més, tenien els telèfons mòbils sense bateria, un fet del qual van assegurar que el pare era conscient.

El mateix dia, van entregar les xiquetes a la mare i van localitzar i detindre el pare, a qui ha sigut acusat d’un possible delicte d’abandonament de menors.

També et pot interessar

stats