Detenen un membre de Falange en un aldarull amb tres activistes de Femen a Madrid amb motiu del 20N

Les dones van irrompre en un acte d'homenatge al dictador Franco amb missatges escrits a la pell contra el feixisme.

Les activistes de Femen van irrompre en un acte per l'aniversari de la mort de Franco
Les activistes de Femen van irrompre en un acte per l'aniversari de la mort de Franco / Víctor Lerena (Efe)

La Policia Nacional ha detingut un membre de Falange després de la discussió d'aquest diumenge, quan tres activistes de Femen van irrompre en un acte d’aquesta organització per a homenatjar el dictador Francisco Franco en l'aniversari de la seua mort, a la plaça d'Orient de Madrid.

Han detingut l'home ha sigut detingut acusat d'un delicte d'atemptat contra l'autoritat, segons han detallat fonts de la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

Algunes desenes de falangistes es van concentrar diumenge en un dels actes que s'han celebrat aquest cap de setmana pel 20N. En un cert moment, tres activistes de Femen van irrompre enmig de la concentració amb el tors nu, on es podia llegir “Feixisme legal, vergonya nacional”. A l'esquena mostraven un escut preconstitucional ratllat amb una creu de color roig i amb el missatge "Stop 20N".

Entre alguns agents de la Policia Municipal de Madrid i de la Policia Nacional van aconseguir apartar les tres joves a un costat per a evitar que l'altercat empitjorara, mentre rebien insults dels manifestants.

També et pot interessar

stats