Detenen un jove per violar una veïna al portal on viuen

La Policia Nacional i la Policia Local de València han detingut un jove de 22 anys com a presumpte autor d'una agressió sexual que va patir una dona al portal on tots dos resideixen al barri de Benicalap.

Les trucades al 016 no apareixen en la factura telefònica, però si s'ha d'esborrar el registre de trucades
Les trucades al 016 no apareixen en la factura telefònica, però si s'ha d'esborrar el registre de trucades

La Policia Local ha detingut un jove de 22 anys com a presumpte autor d'una agressió sexual que va patir una dona al portal on tots dos resideixen al barri de Benicalap.

Segons ha informat la Policia Local, van rebre l'avís diumenge al voltant de les cinc de la matinada. La dona agredida va contar a la policia local que havia patit una agressió sexual al pati del seu edifici. La víctima havia accedit a prendre una cervesa amb el presumpte agressor que, una vegada dins la finca, la va violar.

Després d'agredir-la, el jove li va robar els diners que portava damunt i va desaparéixer a l'interior de l'edifici. Va ser llavors quan la dona va demanar ajuda. Els veïns van explicar que havien sentit sorolls i crits i que per això havien telefonat al 112. Quan van arribar els agents de la Policia Local, van trobar nombrosos desperfectes al pati.

La descripció facilitada per la víctima va permetre identificar el presumpte agressor, que va ser traslladat a la Inspecció Central de la Guàrdia Civil, mentre que la dona va ser traslladada a un centre mèdic per a fer-li un reconeixement.

També et pot interessar

stats