Detenen un jove a Villena per demanar imatges sexuals a xiquetes

A canvi, l’home els oferia una quantitat de diners que oscil·lava entre els 200 i els 500 euros.

Detenen un jove a Villena per demanar imatges sexuals a xiquetes
Detenen un jove a Villena per demanar imatges sexuals a xiquetes

La Guàrdia Civil ha detingut a Villena un jove de 21 anys que presumptament enganyava, a través de les xarxes socials, xiquetes menors perquè li remeteren imatges d'índole sexual a canvi d'una quantitat de diners que oscil·lava entre els 200 i els 500 euros. Les deu víctimes residien a Alacant, València i Sevilla.

A l'arrestat se'l considera presumpte autor d'un delicte corrupció de menors i un altre contra la intimitat i la pròpia imatge. El detingut suposadament utilitzava perfils de xarxes socials on simulava ser xiquetes de la mateixa edat, per a guanyar-se la confiança de les seues víctimes.

Passat un temps, aprofitava la confiança per a demanar-lis material fotogràfic i videogràfic, en actitud sexual "explícita" i fins i tot intentava concertar cites presencials, per a intentar mantindre relacions sexuals amb elles. No obstant això, segons la Guàrdia Civil, cap d'aquestes cites es va arribar a materialitzar, ja que va poder ser detingut abans que es produïren.

L'operació l’ha duta a terme l'equip de policia judicial de Villena. El detingut ha sigut posat a disposició de l'autoritat judicial, que ha decretat la seua llibertat provisional, encara que amb la prohibició d'acostar-se a les víctimes, la prohibició d'aproximar-se a qualsevol centre escolar i la prohibició de realitzar qualsevol activitat relacionada amb menors.

També et pot interessar

stats