Detenen un jove que va ferir al cap una dona de 88 anys durant un robatori a Alacant

El sospitós, de 18 anys, va tirar l'anciana a terra quan intentava furtar-li la bossa

Dona de 88 anys que va resultar ferida al cap a Alacant
Dona de 88 anys que va resultar ferida al cap a Alacant / Policia Nacional

Una agent de la Policia Nacional ha detingut un home en ple centre d'Alacant després de fugir quan presumptament acabava de cometre un robatori amb violència a una anciana de 88 anys d'edat, a la qual va ferir al cap després de forcejar amb ella.

La policia, destinada en la comissaria de Districte Centre d'Alacant, estava de servei prop de la plaça de la Muntanyeta el 25 de març, quan va sentir diversos vianants alterats cridar "al lladre" mentre corrien darrere d'un individu, segons ha indicat la Policia Nacional.

L'agent va iniciar la carrera alhora que donava l'orde d'alto i s'identificava com a policia mentre perseguia el presumpte autor. Durant l'intent de fugida, l'home va llançar a terra uns bitllets i una cartera sense arribar a detindre's. Finalment, la policia va reduir el sospitós, a més de corroborar de manera més minuciosa els primers indicis observats. Els testimonis dels fets li van indicar on es trobava la víctima.

L'afectada era una dona d'avançada edat que estava conscient, però amb una ferida al cap per la qual sagnava abundantment. La resta de testimonis van confirmar que l'autor es va acostar a la víctima i va intentar llevar-li la bossa, quan es va produir un forcejament violent. L'individu va acabar tirant l'anciana a terra i, a causa de l'impacte contra la vorera, es va produir la lesió que presentava al cap després.

Una vegada que va fer les comprovacions, l'agent de Policia Nacional va detindre l'home per la comissió d'un robatori amb violència. Aquest era un jove de 18 anys va ser traslladat a la comissaria de Districte Centre d'Alacant i va passar a la disposició dels jutjats d'instrucció de guàrdia d'Alacant l'endemà dels fets.

També et pot interessar

stats