Detenen un jove a Meliana per matar d'una ganivetada son pare

La Guàrdia Civil investiga l'homicidi com un parricidi i l'arrestat, de trenta anys, passarà a disposició judicial després de ser interrogat

Imatge d'arxiu d'una casserna de la Guàrdia Civil
Imatge d'arxiu d'una casserna de la Guàrdia Civil / Europa Press

La Guàrdia Civil investiga un parricidi a Meliana després que presumptament un jove de trenta anys haja mort d'una ganivetada el pare. El suposat autor de l'homicidi, que ha tingut lloc aquest dimecres, ja ha sigut detingut, segons han informat fonts de la comandància provincial de l'institut armat.

Ha sigut el veïnat qui han avisat la Policia Local. En arribar al domicili, els agents han trobat el cos de la víctima, de 56 anys. Els efectius sanitaris que els acompanyaven no han pogut fer res per a salvar-li la vida. També estava present el fill, de qui s'ha fet càrrec la Guàrdia Civil de Montcada.

Encara no es coneixen les circumstàncies en què s'han produït els fets, que tingueren lloc vora les 21:40 hores de dimecres. Fonts de la investigació citades per Europa Press assenyalen que l'incident ha ocorregut després d'una discussió entre pare i fill. En la baralla, aquest últim ha agredit presumptament al progenitor amb una arma blanca i li ha llevat la vida d'una sola ganivetada en el pit. Hi ha sospites que la disputa va estar precedida d'un important consum d'alcohol.

El presumpte assassí està sota custòdia en dependències policials, pendent que l'interroguen, i posteriorment passarà a disposició judicial. 

També et pot interessar

stats