Detenen un jove a Alacant per vendre èxtasi a un menor, que està en coma després de consumir-lo

El jove, de 17 anys, es troba ingressat en estat greu a l'Hospital de Sant Joan d'Alacant

material incautat
Material incautat al jove detingut a Alacant, que inclou drogues, diners en efectiu i una pistola / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut un jove de 26 anys a Alacant per vendre presumptament pastilles d'èxtasi a un menor de 17 anys, que ha sigut ingressat en estat de coma a l'Hospital de Sant Joan d'Alacant després d'haver consumit la substància. Els agents han descobert que va ser l'arrestat el que va vendre directament les pastilles al menor, sense tindre'n en compte l'edat i l'efecte que el seu consum podia ocasionar-li.

La investigació va començar en hospitalitzar el menor. Després de la detenció, la policia s'ha incautat a la vivenda del sospitós d'onze pastilles d'èxtasi, 48 grams de metamfetamines, 92 dosis d'LSD, 57 grams d'haixix, una pistola de calibre 9 mm i 4.724 euros en efectiu.

El detingut, amb nombrosos antecedents, ha sigut acusat dels delictes de tràfic de drogues, tinença il·lícita d'armes i delicte contra la salut pública. També se n'ha decretat l'ingrés immediat a la presó, en una operació del Grup d'Estupefaents per la possibilitat que la salut de més persones estiguera en perill.

El cos policial ha informat que el menor que va entrar en coma pel consum d'aquestes pastilles es troba hospitalitzat en estat crític.

També et pot interessar

stats