Detenen un jove per agredir presumptament la seua parella, menor d'edat

L'havia aïllada del seu entorn i fins i tot havia aconseguit que deixara els estudis per gelosia.

Detenen un jove per agredir presumptament la seua parella, menor d'edat
Detenen un jove per agredir presumptament la seua parella, menor d'edat

Agents de la Policia Local de València han detingut un home com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere després d'agredir la seua parella, menor d'edat. Segons ha informat la Regidoria de Protecció Ciutadana, el detingut agredia la parella “des de fa temps”, l'havia aïllada del seu entorn i fins i tot havia aconseguit que deixara els estudis per gelosia.

Ha sigut una telefonada des de l'entorn de la víctima la que ha alertat de l'última agressió, fet pel qual una patrulla va poder intervindre i va permetre que fora atesa en un centre sanitari.

Aquesta mateixa setmana el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, alertava sobre la magnitud de la violència de gènere a la ciutat de València. “Actualment el 65% de les detencions que realitza la Policia Local de València estan relacionades amb la violència de gènere o la violència domèstica, una xifra inassumible democràticament”, va manifestar.

El responsable municipal ha insistit que la Policia Local de València treballa sobre “nombroses” mesures per a augmentar la protecció de les dones a la ciutat com, entre altres, la pròxima reunió de la Delegació de Protecció Ciutadana i el Grup d'Atenció als Maltractaments (GAMMA) amb col·lectius socials “que ajuden la Policia Local a millorar la detecció de possibles casos, aprofitar la proximitat d'agents de barri, el recent conveni amb el Col·legi de Detectius de la Comunitat Valenciana per a investigar el patrimoni i les rendes d'agressors que incompleixen els compromisos que tenen per llei cap a les seues parelles i fills”.

També et pot interessar

stats