Detenen un jove de 19 anys per presumpte abús sexual a una dona a València

Els fets van ocórrer dissabte de matinada als voltants del parc d’Aiora.

Detenen un jove de 19 anys per presumpte abús sexual a una dona a València
Detenen un jove de 19 anys per presumpte abús sexual a una dona a València

La policia ha detingut un jove de 19 anys a València per un presumpte delicte d'abusos sexuals a una dona, a la qual havia seguit pel parc d'Aiora de matinada. Aquesta va assegurar als agents que l’home s'havia abalançat sobre ella.

La policia local va acudir al lloc en rebre una trucada de la sala del 092 a les 5:45 hores del dissabte alertant que hi havia una dona refugiada en un portal que havia sigut víctima d'abusos sexuals, segons han informat fonts policials.

La víctima va manifestar que estava creuant el parc d'Aiora cap a les 5:20 h quan la va començar a seguir un jove que va accelerar el pas fins que va arribar a la seua altura. La dona es va posar nerviosa i va telefonar al 112 perquè algú l'acompanyara fins a casa.

Així mateix va manifestar que el tenia a molt poca distància d'ella quan es va abalançar i amb les dues mans li va tocar el cul.

El jove ha dit que mentre usava el mòbil va caure al costat de la noia, a la qual va arribar a tocar-li les natges "involuntàriament".

Passen a disposició judicial els tres detinguts per una agressió sexual a Bilbao

Precisament, aquest dimecres han passat a disposició judicial els tres detinguts per l'agressió sexual d'una jove de 17 anys durant la matinada de dilluns al barri vell de Bilbao. A més, s'intenta localitzar una quarta persona que estaria implicada en la violació.

Els fets van ocórrer al carrer d'Iturribide de Bilbao, quan els quatre implicats en l'agressió sexual, van interceptar la jove pel carrer i la van agredir sexualment.

També et pot interessar

stats