Detenen un jove de 18 anys a València per causar danys en vint vehicles estacionats a l'Albereda

El jove va confessar als agents que en un arravatament hauria fracturat espills retrovisors i vidres de turismes, furgonetes i ciclomotors estacionats en la zona

Policia Nacional
Policia Nacional / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut a València a un jove de 18 anys com a presumpte autor d'un delicte de danys, pel que sembla després de trencar espills retrovisors i vidres en vint vehicles que es trobaven estacionats en el passeig de l'Albereda.

Els fets van ocórrer aquest diumenge, vora les 7:30 hores, quan els agents van ser alertats per a dirigir-se a l'Albereda, on pel que sembla un home, tot vestit de negre, trencava els espills retrovisors dels vehicles que estaven aparcats emprant un casc de motocicleta. Una vegada allí, els policies van observar nombroses restes de plàstic, pertanyents a diferents retrovisors, així com un casc de color blanc recolzat en la roda posterior d'un cotxe, en l'interior del qual es trobaven quatre persones dormint.

Els agents van identificar als ocupants del vehicle i, en un cert moment, es va aproximar un cinqué jove, vestit de negre, que va agafar el casc i el va introduir en la part posterior del cotxe, a fi d'ocultar-lo de la vista dels policies. Així mateix, també es va intercanviar la seua jaqueta amb la d'un altre dels ocupants del turisme.

Davant aquests fets, els policies el van identificar i van observar que tenia les mans amb diversos talls superficials i gran quantitat de brutícia greixosa de vehicle. El jove, davant aquestes evidències, va confessar als agents que en un arravatament hauria trencat espills retrovisors i vidres de diversos vehicles estacionats en la zona.

Els policies van constatar fins a 20 vehicles afectats, tant turismes com furgonetes i ciclomotors. Per tot això, van detindre al jove com a presumpte autor d'un delicte de danys i l'arrestat, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats