Detenen un home a València per amenaçar vianants amb una pistola falsa

El detingut mostrà una rèplica d'una pistola a diverses persones assegudes a la terrassa d'un bar en el districte de Trànsits

Pistola falsa en una imatge d'arxiu
Pistola falsa en una imatge d'arxiu

La Policia Nacional ha detingut en el districte de Trànsits de València un home de 49 anys per un delicte d'amenaces i un altre de tinença il·lícita d'armes i explosius, després que amenaçara amb una rèplica de pistola diverses persones assegudes a la terrassa d'un bar.

Els fets van passar sobre les onze de la nit, quan la sala del 091 va alertar una patrulla perquè acudira a un bar de la zona dins del qual, pel que sembla, s'havien refugiat diverses persones després que un home les va amençar amb una pistola, segons els va relatar el cambrer del local.

Els agents van arrestar l'home i van trobar en la motxilla que portava una pistola, que en principi semblava real, encara que posteriorment van poder comprovar que es tractava d'una arma simulada, a més d'un matxet de grans dimensions i una navalla multiusos, segons una nota de la Policia.

Els policies van esbrinar que moments abans de l'incident les víctimes estaven aparcant el vehicle, quan van escoltar dues detonacions, i quan eixiren del cotxe van veure un home en la finestra d'un pis empunyant una arma. L'home els va preguntar si tot anava bé. Ells van tancar ràpidament el cotxe i se'n van anar del lloc.

Però poc més tard, quan estaven asseguts a la terrassa d'un bar pròxim, aquest mateix individu va seure darrere d'ells, els va mirat fixament i va col·locar l'arma damunt de la taula, mentre els preguntava en to amenaçador si eren els del vehicle.

Va ser llavors quan es van alçar i van entrar en l'establiment, terroritzats, demanant als cambrers que telefonaren a la policia. Finalment, els agents van detindre l'home com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces i un altre de tinença il·lícita d'armes i explosius.

També et pot interessar

stats