Detenen un home a València per amenaçar l'exparella i intentar accedir al seu domicili pel terrat

El sospitós, amb antecedents policials, tenia en vigor una reclamació judicial de cerca, detenció i personació per un Jutjat de Violència sobre la Dona 

Vehicle de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu
Vehicle de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Agents de la Policia Nacional han detingut aquest diumenge a València un home de trenta-set anys per, presumptament, amenaçar l'exparella després d'intentar accedir al seu domicili en saltar des del terrat.

Els fets han ocorregut a les 9:00 al barri d'Abastos, quan els agents han rebut un avís que alertava d'un home que havia amenaçat la seua exparella. Aquesta persona va explicar que havia rebut una telefonada de la víctima i assegurava que el sospitós havia accedit a l'habitatge des del terrat i despenjant-se per la façana.

En adonar-se de la seua presència, la dona va bloquejar la porta i l'home va quedar tancat a la galeria fins a l'arribada dels agents.

L'home té en vigor una reclamació judicial de cerca, detenció i personació per un Jutjat de Violència sobre la Dona de València per un delicte de maltractaments.

Finalment, han detingut l'home com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments i per tindre en vigor la reclamació judicial. L'arrestat, al qual consten antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats