Detenen un home a València amb més de 200 pastilles contra la disfunció erèctil

Es tracta d'un medicament d'origen argentí, la comercialització del qual no està autoritzada a Espanya

Vehicle de la Policia Nacional
Vehicle de la Policia Nacional / Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut a la ciutat de València un home de quaranta anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, després de trobar-li més de 200 pastilles per a la disfunció erèctil, la comercialització de les quals no està autoritzada al nostre país.

Els fets van ocórrer quan els agents van acompanyar l'home al seu domicili, on residia com a inquilí, ja que una altra persona que es trobava dins de l'habitatge no li permetia accedir, suposadament, per impagament del lloguer.

Aquesta persona li va entregar els seus objectes personals i, en aquest moment, va ser quan els agents van localitzar 214 comprimits d'un medicament d'origen argentí per a la disfunció erèctil. També van descobrir unes altres onze pastilles amb les mateixes indicacions, però, a diferència de les primeres, estaven autoritzades per a la venda.

Els medicaments no estaven en les condicions de conservació i emmagatzematge correctes i l'home no va poder aportar prescripció mèdica, per la qual cosa els agents van intervindre els comprimits i van detindre l'home, que ja ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats