Detenen un home per una agressió sexual a una jove a València

En el moment de l’agressió, la jove va demanar ajuda i va ser auxiliada per tres homes.

Dispositiu policial en una imatge d'arxiu
Dispositiu policial en una imatge d'arxiu / CNP

Agents de la Policia Nacional han detingut a València, gràcies a la col·laboració ciutadana, un home de 31 anys com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual a una jove de 19 anys, a qui va abordar per l’esquena.

Els fets van succeir a les 11:30 hores del passat diumenge quan uns agents van ser alertats perquè es dirigiren a l’avinguda de Fernando Abril Martorell on, pel que sembla, una xica havia sigut agredida sexualment.

Quan els agents van arribar al lloc, van trobar la jove plorant abraçada a una altra dona, que assenyalava cap a un home envoltat per altres dos.

En el moment de l’agressió, la jove va aconseguir demanar ajuda i va rebre auxili d’un home que anava amb la bici. També es van presentar dos corredors que, en conéixer els fets, van seguir el rastre del sospitós i el van retindre fins a l’arribada dels policies.

Finalment, els agents van detindre l’home com a presumpte autor d’una agressió sexual mentre la víctima va ser traslladada a un hospital. El detingut, amb un antecedent policial, ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats