Detenen un home a Sagunt per obligar la inquilina a practicar-li una fel·lació

La víctima l'ha denunciat per assetjament amb vídeos que va gravar d'amagat i les autoritats el consideren autor d'un delicte d'agressió sexual

Un agent de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu
Un agent de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu / Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt un home de 42 anys com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual per, suposadament, obligar una jove de 22 a practicar-li una fel·lació. L'arrestat llogava a la xica una habitació en un habitatge de què era propietari.

Els fets ocorregueren la nit del 18 de març, quan l'individu es va presentar en la vivenda i va demanar a la jove que li acompanyara al saló. Després que ella s'hi negara, va agarrar-la del cabell, la va arrossegar i, posteriorment, va obligar-la a fer-li una fel·lació. L'home va marxar del lloc quan la víctima va amenaçar de cridar, ha informat la Policia Nacional.

Segons sembla, el presumpte agressor també assetjava sexualment la víctima des que ella va començar a viure en l'habitatge a principis del mes de febrer. Li dedicava gestos obscens, li feia tocaments o proposicions sexuals i fins i tot va arribar a mostrar-li els genitals. S'aprofitava de la condició de propietari de la vivenda per a practicar els abusos. 

L'assetjament va quedar registrat en diversos vídeos que la víctima va poder gravar d'amagat i als quals han tingut accés un equip de la UFAM, el servei de la Policia Nacional dedicat a l'àmbit de la família i la dona.

L'home va ser detingut diumenge i ja ha passat a disposició judicial. 

També et pot interessar

stats