Detenen un home com a presumpte autor de la mort de la parella a Vilanova del Camí

La dona ha mort a l’hospital a causa de les ferides que li hauria causat la seua parella, detingut per un presumpte delicte de violència de gènere

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra / À Punt NTC

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) investiguen l’homicidi d’una dona a mans de la parella a la localitat de Vilanova del Camí, a la comarca de l’Anoia (província de Barcelona), segons ha informat en un comunicat la Generalitat de Catalunya. 

Poc després de les 3.30 de la matinada d’aquest divendres han rebut un avís d’una agressió d’un home cap a la pròpia parella, al seu domicili. Al lloc dels fets ha arribat una patrulla de la Policia Local de Vilanova del Camí, que ha detingut el presumpte autor, un home de 42 anys, per un delicte de violència de gènere. 

A la víctima l'han traslladada en estat molt greu a un centre hospitalari, on ha mort hores després a conseqüència de les ferides. 

Els agents de la DIC, adscrits a l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Central, s’han fet càrrec de la investigació per a determinar les circumstàncies del succés.

Si es confirma que és un cas de violència masclista, seria la víctima número 11 del 2022.

També et pot interessar

stats