Detenen un home que portava més de 500 quilos d'haixix en un semiremolc a l'A-3

La Guàrdia Civil ha sorprés l'individu, de 40 anys, mentre circulava pel terme municipal de Bunyol 

Carregament de haixix confirmat per la Guàrdia Civil
Carregament d'haixix confirmat per la Guàrdia Civil / Guàrdia Civil

Agents del Destacament de Trànsit de la Guàrdia Civil de Requena han detingut un home de 40 anys a qui han sorprés quan transportava 500 quilos d'haixix en un semiremolc per l'A-3, en el terme municipal de Bunyol. L'actuació s'emmarca, segons ha informat l'institut armat, en un comunicat, en les inspeccions periòdiques realitzades amb motiu de la campanya especial de vigilància i control de camions i autobusos que ha posat en marxa la Direcció General de Trànsit per a inspeccionar vehicles i conductors dedicats al transport de mercaderies.

Sobre les 15:00 hores de l'11 de febrer, efectius del Destacament de Trànsit de Requena donaren l'alt reglamentari a un vehicle articulat que circulava per l'autovia A-3, sentit a València, a l'altura del terme municipal de Bunyol per haver comés una infracció del reglament general de circulació.

Els agents, després de verificar la documentació del vehicle van sol·licitar al conductor que mostrara la càrrega que transportava per a fer les comprovacions pertinents. Una petició a què, en un principi, l'home s'hi va negar "de manera rotunda". Els agents, tot i això, aconseguiren que els ensenyara el contingut del semiremolc: onze bosses esportives, de color negre, que contenien més de 500 quilograms d'haixix en forma de pastilles premsades.

Després de confiscar tant la droga com el vehicle, la Guàrdia Civil va detindre l'individu, de 40 anys, per un delicte contra la salut pública. Les diligències s'han entregat al jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Requena.

També et pot interessar

stats