Detenen a Elx un home per perseguir l'exparella pel carrer i botar-se l'orde d'allunyament

La Policia Local va socórrer una dona que cridava demanant auxili perquè l'exnóvio havia començat a assetjar-la després que tots dos es trobaren per casualitat en una botiga de la ciutat

Un agent de la Policia Local d'Elx
Un agent de la Policia Local d'Elx (arxiu) / Policia Local d'Elx

La Policia d'Elx ha detingut un home de 54 anys acusat de perseguir l'exparella sentimental en el carrer a pesar que tenia en vigor una orde d'allunyament de 200 metres.

Segons ha informat en un comunicat este dijous el cos municipal, els agents sentiren una dona demanant auxili en el carrer Mario Pastor Sempere. En apropar-se, comprovaren que un individu li anava darrere. Quan ell va adonar-se de la presència policial va intentar escapolir-se per un carreró, però els agents l'agafaren i l'identificaren. Va ser aleshores quan comprovaren que tenia activa una orde d'allunyament sobre la dona que perseguia.

Ella, per la seua banda, es trobava “tremolosa, molt nerviosa i agitada”. I va explicar als policies que estava seguint-la un home a qui, tot i que en un principi va pensar que no coneixia, poc després va identificar com l'exparella. Segons el seu relat, s'havien trobat per casualitat en una botiga i ell havia començat a increpar-la i més tard a perseguir-la. 

També et pot interessar

stats