Detenen un home a Novelda per abusar sexualment d'una xiqueta d'onze anys

Al presumpte violador, sense antecedents penals, se l’acusa d’un delicte contra la llibertat sexual.

Detenen un home a Novelda per abusar sexualment d\'una xiqueta d\'onze anys
Detenen un home a Novelda per abusar sexualment d'una xiqueta d'onze anys

Agents de la Policia Local de Novelda han detingut un home de 56 anys per abusar sexualment d'una xiqueta d'onze anys.

La detenció va tindre lloc després que la mare un vídeo que hi havia en el telèfon de la xiqueta en què suposadament apareix l'home, familiar de la víctima, abusant sexualment de la menor.

Després del visionat del vídeo i un primer contacte amb la menor, en presència de la progenitora, els agents de la Policia Local van activar el protocol establit per a aquests casos. Així, van traslladar la xiqueta al Centre de Salut de Novelda, des d'on, després d'una primera exploració, va ser derivada a l'Hospital General d'Elda per a ser atesa pels serveis de Psicologia i Ginecologia.

La mare de la xiqueta va manifestar el seu temor que l'individu tinguera coneixement de la denúncia per part d'algun familiar i procedira a intimidar-les, destruir proves i fugir.

El presumpte violador, sense antecedents penals, va ser detingut per un delicte contra la llibertat sexual, amb l'agreujant de ser la víctima menor d'edat. Així, va ser traslladat a la caserna de la Guàrdia Civil i posat a disposició judicial. La investigació està en marxa.

També et pot interessar

stats