Detenen un home per infringir una orde d'allunyament, agredir i amenaçar de tirar pel balcó una dona al Campello

La víctima va ser retinguda a sa casa durant hores i l'agressor va intentar violar-la

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Civil a Formentera
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Civil / Europa Press

La Policia Local del Campello (Alacantí) ha detingut un home acusat d'infringir una orde d'allunyament, agredir i amenaçar amb tirar pel balcó una dona després d'entrar a sa casa i retindre-la il·legalment durant hores.

Els fets van ocórrer al voltant de les 22:30 hores del passat dimecres, quan la Policia Local va mobilitzar totes les patrulles disponibles després d'una trucada d'auxili de la dona, segons ha informat el consistori.

La dona amenaçada va poder eixir de l'habitatge i refugiar-se en una cafeteria pròxima, des de la qual va avisar la policia. Segons la seua versió, l'agressor, sobre el qual pesava una orde d'allunyament, la va mantindre retinguda a la vivenda durant tot el dia contra la seua voluntat, va impedir que eixira  o es comunicara amb ningú, la va colpejar amb un pal, li va pegar diverses punyades i l'amenaçava amb tirar-la pel balcó si no consentia a mantindre relacions sexuals amb ell.

La víctima va ser traslladada al Centre de Salut per a ser atesa de les lesions que presentava i la Guàrdia Civil va detindre l'home, que té un ampli expedient policial.

També et pot interessar

stats