Detenen un home per fracturar la mà a una dona a Alaquàs

Al presumpte agressor, que semblava haver ingerit substàncies estupefaents, se l'acusa d’un delicte de violència de gènere

El 016 és el telèfon d'atenció gratuïta a víctimes de violència de gènere
El 016 és el telèfon d'atenció gratuïta a víctimes de violència de gènere / À Punt NTC

La Policia Local d'Alaquàs (Horta Sud) ha detingut un home com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere per una agressió en un habitatge, al qual els agents van haver d'accedir a través d'una finestra oberta.

L'agressió es va produir la matinada d'este diumenge en un domicili de l'avinguda Blasco Ibáñez, situat en una quarta planta, i el presumpte agressor hauria fracturat la mà de la víctima, que va ser traslladada al centre de salut del municipi.

El detingut també va ser traslladat al mateix centre de salut perquè presentava simptomatologia d'haver ingerit substàncies estupefaents i, a continuació, va ser traslladat a la Comissaria de Policia de Xirivella, on roman per a passar a disposició judicial, segons han informat fonts municipals.

Agents de la Policia Local d'Alaquàs i de la Policia Nacional es van desplaçar al domicili després de rebre una telefonada que informava d'una possible agressió, però van haver de demanar la presència del Consorci Provincial de Bombers per a accedir a l'interior de l'habitatge a través d'una finestra oberta.

També et pot interessar

stats