Detenen un home per ejacular sobre una dona en un autobús a Sant Vicent del Raspeig

Una usuària que viatjava al mateix vehicle presencià els fets i va difondre la imatge del presumpte agressor, clau per a la identificació.

El presumpte autor de l'agressió sexual ha sigut detingut hui a la una de la vesprada
El presumpte autor de l'agressió sexual ha sigut detingut hui a la una de la vesprada

La Guàrdia Civil de Sant Vicent del Raspeig, a l’Alacantí, ha detingut aquest dimecres un home de 32 anys acusat d'un presumpte delicte d'abús sexual per haver ejaculat sobre una dona en un autobús urbà.

Els fets van ocórrer dilluns passat quan el detingut va entrar en un autobús de la línia 24 i començà a masturbar-se prop d’una jove que estava asseguda. La víctima va quedar en estat de xoc i va ser una altra usuària del vehicle la que ho va comunicar a la Policia Local i va difondre la imatge de l’exhibicionista en xarxes socials per a alertar altres joves.

Aquesta imatge va ser el punt de partida de la investigació. Els agents de la Guàrdia Civil van començar a visionar imatges, prendre declaracions i rastrejar les xarxes socials. Com a resultat d’aquesta tasca, van aconseguir identificar l’home i aquest dimarts a les 13 hores l'han detingut. Està previst que passe a disposició judicial durant les pròximes hores.

Aquesta línia d’autobús realitza el trajecte entre Sant Vicent i Alacant amb parada a la Universitat d'Alacant i la utilitzen habitualment moltes estudiants joves. La Guàrdia Civil manté oberta l'operació, ja que no es descarta l'aparició de més possibles víctimes.

També et pot interessar

stats