Detenen un home després d'apunyalar la dona a la Pobla del Duc i entregar-se a Leganés

L'Ajuntament del municipi de la Vall d’Albaida ha expressat el seu rebuig a aquest “terrorífic” nou cas de violència masclista

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta / À Punt NTC

Agents de les forces i cossos de seguretat han detingut un home després de suposadament assestar a la seua dona diverses punyalades a la Pobla del Duc (Vall d’Albaida). Després de ferir la parella, l'home en va fugir i s’ha acabat entregant en una comissaria a Leganés, a Madrid, segons han confirmat fonts de la investigació.

Els fets es van produir dissabte passat, 20 de gener. L'Ajuntament de la Pobla del Duc ha expressat, en un missatge en les seues xarxes socials, el seu rebuig a aquest “terrorífic” nou cas de violència masclista. "S'ha donat al nostre poble un acte menyspreable de violència de gènere. Un acte que ha afectat la nostra sensibilitat pel seu gran nivell de salvatgisme i crueltat. És difícil trobar les paraules per a transmetre el dolor i la tristesa que aquest acte desperta en cadascun de nosaltres i hem de deixar clara la repulsa que ens provoca", ha remarcat el consistori.

"L'Ajuntament, en nom de tot el poble, alça la veu per a deixar clar per a totes les veïnes i veïns que rebutgem aquest i qualsevol altre tipus de violència masclista". "I ho condemnem com a acte terrorífic que és", resolen les fonts municipals.

També et pot interessar

stats