Detenen un home després d'agredir suposadament la seua parella a València

A Sevilla investiguen la violació d'una jove per tres homes, un d'ells, el seu exnóvio

Detenen un home després d\'agredir suposadament la seua parella a València
Detenen un home després d'agredir suposadament la seua parella a València

Agents de la Unitat de Convivència i Seguretat de la Policia Nacional ha detingut un home de 38 anys a València com a presumpte autor de violència de gènere contra la seua parella. Segons fonts policials, una dona de 32 va acudir anit a la comissaria per a indicar que acabava de ser agredida per la seua parella després d'una discussió en què li va pegar dues patades i l'havia amenaçat.

Els agents van detindre el presumpte agressor, que va ser traslladat a la Inspecció Central de Guàrdia.

A Sevilla investiguen la violació d'una jove per tres homes, un d'ells, el seu exnóvio

A Sevilla, la Policia investiga la presumpta violació grupal a una jove de 20 anys el divendres passat. La jove va denunciar que el seu exnóvio i dos homes més la van violar. L'exparella de la xica es troba en llibertat després de declarar davant del jutjat de violència de gènere de la capital andalusa.

Segons ha relatat la víctima, els tres homes la van abordar quan tornava d'una festa i la van portar a un carreró sense eixida on dos dels homes la van subjectar mentre el tercer l'agredia físicament i la violava. L'exparella ha confessat que va ser un dels que la va subjectar. Els altres dos presumptes agressors es troben en cerca i captura, segons han informat fonts policials. La Policia Nacional ha informat que, inicialment, s'investiga com un delicte de violència masclista.

També et pot interessar

stats